Gazdasági hírek
2014-ig nem hajtható be a kamarai regisztrációs díj
2012. február 29.

Március elsejéig kell a vállalkozóknak regisztráltatniuk magukat a kamaráknál, és március 31-ig kell kifizetniük az 5000 forintos díjat. Ha nem regisztrálnak a vállalkozók, nincs szankció. Ha pedig nem fizetnek, leghamarabb 2014-ben tudja rajtuk behajtani az adóhatóság a díjat.

TOVÁBB >
Befellegzik a székhelyszolgáltatásnak
2012. február 29.

Március elsejétől a cégek nem köthetnek új székhely-szolgáltatási szerződést senkivel, még a saját ügyvédjükkel sem.

TOVÁBB >
Magyar élelmiszert a külpiacokra
2012. február 29.

Az élelmiszergyártóknak számos szempontra kell figyelniük, ha sikeres exportőrökké szeretnének válni.

TOVÁBB >
Jogunk lenne a méltó munkához
2012. február 29.

Megvizsgálja az ombudsman, hogy milyen esélye van a kisgyerekeseknek, fiatal és idősebb munkanélkülieknek. De mit tehet, ha visszásságokat talál?

TOVÁBB >
Egész Európa tiltakozik
2012. február 29.

Európa-szerte szakszervezeti akciónapokat tartanak szerdán, február 29-én. A magyar érdekképviseletek nem rendeznek demonstrációt, csak egy kiáltványt adnak ki. Ezzel tiltakoznak.

TOVÁBB >
Védtelen a magyar gazdaság
2012. február 29.

Hiányosak a hazai gazdaságot védő jogszabályok, így semmi sem akadályozza meg, hogy az itt elért eredményt a vállalkozások magyarországi adóztatás nélkül kivigyék az országból – véli egy adószakértő.

TOVÁBB >
Lehet-e nyereséges a BKV?
2012. február 29.

A jövőben alvállalkozókkal, a garázsok bérbe adásával, átszervezéssel is próbál pénzt megtakarítani a Budapesti Közlekedési Központ. A kérdés az: tényleg fontos-e, hogy nyereséges legyen a közösségi közlekedés.

TOVÁBB >
Megéri fogyatékosokat alkalmazni?
2012. február 28.

A megváltozott munkaképességűeknek csak a 16 százaléka dolgozik. Nagy részük keres ugyan munkát, ám nem túl aktívan. Az álláskeresők és a munkáltatók egymásra találásában próbál segíteni egy díj is. Még egy napig lehet pályázni.

TOVÁBB >
Vége a pesszimizmusnak?
2012. február 27.

Még mindig több cég tervez leépítéseket, mint munkaerőfelvételt. A lakosság kevésbé félti az állását, és az építőiparon kívül minden ágazat optimistább, mint tavaly.

TOVÁBB >
Merkel az eurózónában tartaná a görögöket
2012. február 27.

Angela Merkel német kancellár szerint nincsen garancia a második görög mentőcsomag sikerére, ugyanakkor Görögország esetleges kilépése az euróövezetből beláthatatlan kockázatokkal járna, az országnak ezért az euróövezetben kell maradni és végre kell hajtani az újabb csomaghoz kapcsolódó reformprogramot.

TOVÁBB >
Ki profitál a Debrecen-London járatból?
2012. február 27.

A Debrecen-London járattal érkező turistákat nem csupán Debrecen és a Hortobágy, hanem majd Miskolc nevezetességeivel is megismertetnék. A két város polgármestere ezért turisztikai megállapodást kötött.

TOVÁBB >
A németek megint fizetnek
2012. február 27.

Németországban a törvényhozás alsóháza (Bundestag) hétfőn nagy többséggel megszavazta a második görög mentőprogram végrehajtásáról szóló pénzügyminisztériumi javaslatot.

TOVÁBB >
325 forintos euróárfolyammal riogatnak
2012. február 27.

A Goldman Sachs egyik vezető közgazdásza szerint 315-325 forintos euróárfolyam is lehet.

TOVÁBB >
Gönyűre kerülhet az Audi logisztikai parkja
2012. február 25.

Nem Győrben, hanem a közeli Gönyűn épülhet meg az Audi-gyárat bővítése után kiszolgáló logisztikai park - írja szombati számában a Kisalföld.

TOVÁBB >
Veszteségesek a pénzügyi vállalkozások
2012. február 25.

A szektor - döntően az értékvesztés és céltartalék képzés miatt - már három éve veszteséges, s egyelőre nem is várható javulás a pénzügyi felügyelet gyorselemzése szerint.

TOVÁBB >
Nincs több alku Brüsszellel
2012. február 25.

A kormány kidolgozta a megfelelő forgatókönyvet arra az esetre, ha az Európai Bizottság nem fogadja el Magyarország válaszát a bírók nyugdíjkorhatára egységesítésének ügyében indított kötelezettségszegési eljárás ügyében – írja a Magyar Nemzet.

TOVÁBB >
Parlamenti bizottság vizsgálhatja a Volánbusz ingatlanügyeit
2012. február 25.

Budai Gyula vizsgálóbizottság létrehozását kezdeményezte a Volánbusz ingatlanügyeivel kapcsolatban, miután befejeződött a cégnél a belső vizsgálat, amelynek során a 2005 és 2008 közötti ingatlanértékesítéseket és -bérléseket is áttekintették.

TOVÁBB >
Ismét borúlátóak a vállakozók
2012. február 24.

A magyar vállalkozók nem látják, mikorra tudnának kilábalni a válságból.

TOVÁBB >
Tévhitek a bérkompenzációról
2012. február 24.

Az öt leggyakoribb bérkompenzációhoz kapcsolódó tévhitet gyűjtötte össze az egyik tanácsadó cég.

TOVÁBB >
Cégeket nyírt ki a minimálbér-emelés
2012. február 24.

Döntő többségében a magyar tulajdonú kkv-k kényszerültek bércsökkentésre az idei évben. A minimálbér-emelés miatt sokan lehúzzák a rolót, mások elbocsátásokat terveznek.

TOVÁBB >
Így taktikázzon, ha el akarja adni a lakását
2012. február 24.

A túlkínálat miatt ma az eladók kénytelenek jócskán engedni az árból, főleg ha gyorsan túl akarnak adni a lakásukon. De mennyit engedjenek?

TOVÁBB >
Orbán Viktor átért a túlpartra
2012. február 24.

Európa legerősebb reformpolitikáját hozta el a 2010-es választások óta eltelt időszak Magyarországon - mondta a kormányfő Frankfurtban.

TOVÁBB >
A legjobb pályázót külföldre küldik
2012. február 23.

Tehetséggondozó programot indít az egyik cég az adatbányászattal foglalkozó egyetemistáknak. A legjobbakat külföldi tanulmányutakra küldik.

TOVÁBB >
Hol vannak az informatikusok?
2012. február 23.

Az állásportálokon a hirdetések negyede IT-szakembereknek szól. Ám ezeket az embereket a munkaadóknak másképp kell megszólítaniuk, nehezen érhetők el a hagyományos csatornákon.

TOVÁBB >
3000 embernek adna munkát a magyar buszgyár
2012. február 23.

A magyarországi autóbuszgyártás akár háromezer munkahely megteremtését, illetve megőrzését tenné lehetővé. És az államnak is olcsóbb lenne egy magyar busz, mint egy külföldi.

TOVÁBB >
4 tipp: így bővítse az ügyfélkörét
2012. február 22.

A magasabb árak és infláció miatt bizonytalanok a gazdasági kilátások. De még ilyenkor is bővíthető az ügyfélkör. Megmondjuk, hogyan.

TOVÁBB >
Lesz-e megint 300 az euró?
2012. február 22.

Néhány hét alatt soha nem látott mértékben, közel 10 százalékot erősödött a forint az euróval szemben, miután a hazai gazdaságpolitika kifejezte tárgyalókészségét az IMF-fel.

TOVÁBB >
Andor: Sikerrel harcolhat a kormány az uniós milliárdokért
2012. február 22.

A magyar uniós biztos szerint hamarosan nyugvópontra juthatnak a Magyarország elleni eljárások, a kormány pedig megakadályozhatja a többmilliárdos elvonást. Andor László azt viszont szomorúnak tartja, hogy sok panasz érkezik a magyar törvényekkel szemben. Interjú.

TOVÁBB >
Itt vannak a megszorítások
2012. február 22.

Csökkennek a gyógyszertámogatások, bevezetik az útdíjat, leállítják a beszerzéseket. A szaktárca szerint egyébként minden rendben van a büdzsével.

TOVÁBB >
Muszáj a partnerek körmére nézni
2012. február 21.

Tovább nőhet a kockázatos cégek aránya, amit egyetlen vállalkozás sem hagyhat figyelmen kívül, ha a piacon akar maradni.

TOVÁBB >
213 100 forint - ennyit kerestünk tavaly
2012. február 21.

Emelkedtek a bruttó átlagkeresetek 2011-ben, a munkavállalók száma viszont csökkent.

TOVÁBB >
Hátrányos helyzetű, mert fiatal
2012. február 21.

Van olyan európai ország, ahol a fiatalok fele munkanélküli. Hazánkban ennek a korosztálynak „csak” a negyede nem dolgozik.

TOVÁBB >
Gyógyszerre is költhető cafetéria
2012. február 21.

A szigorítások ellenére jól teljesítenek a független egészségpénztárak. Az egyiknél például megnégyszereződött az új belépők száma.

TOVÁBB >
Japán és Kína egyeztet az IMF "feltőkésítésével" kapcsolatban
2012. február 19.

Japán és Kína megállapodott a hétvégén, hogy közös álláspontot alakít ki az IMF euróövezeti szerepvállalásával kapcsolatban.

TOVÁBB >
Elbutul a Facebook-nemzedék?
2012. február 19.

Az írás elterjedésekor ugyanúgy aggódott az emberiség az elbutulás miatt, mint most a digitália korában. Pedig nem butábbak a mai gyerekek, csak megváltozott a gondolkodásmódjuk. Az iskolának egyelőre lövése sincs, mit kezdjen a digitális bennszülöttekkel. Interjú Gyarmathy Éva pszichológussal.

TOVÁBB >
Megint Orbánt üti a nyugati sajtó
2012. február 18.

Szombati lapokból tallózunk.

TOVÁBB >
Nem lesz pénz a nyugdíjakra
2012. február 17.

Az EU nem szólhat bele a tagállamok nyugdíjpolitikájába, azt tanácsolja mégis, hogy emeljék a nyugdíjkorhatárt. A szakszervezet szerint nem ez a jó megoldás.

TOVÁBB >
Elszámolás kontra elszámoltatás
2012. február 16.

Nem kell tartani a transzferár-nyilvántartástól. Az újabb adminisztrációs teher hasznos lehet a bírságok elkerülésére.

TOVÁBB >
Birkózás a béremeléssel
2012. február 16.

Lehet szidni a munkáltatókat, ha kevesebb került a borítékba. De nem biztos, hogy ez az ő hibájuk.

TOVÁBB >
Visszaszívnák a magyar agyakat
2012. február 16.

Az európai munkaerőpiac megnyitása óta közel 3 millió ember hagyta el szülőhazáját külföldi munkavállalás miatt, közülük több százezer magyar állampolgár. Ezeknek az embereknek a fele hazatérne, de fél az újrakezdéstől.

TOVÁBB >
Kockázatos a jegybank lépése?
2012. február 16.

A jegybank programjai erősíthetik a hitelezést, de az élénküléshez a keresleti oldal bővülése is szükséges. A jelzálogpiac intézményi szerkezeti liberalizálásának viszont nem láthatók az előnyei a PSZÁF szerint.

TOVÁBB >
Ettől rettegnek a vállalatok
2012. február 16.

Miről félnek a cégek 2012-ben? A legtöbben a gazdasági kockázattól, az üzemszünettől és a pusztító természeti katasztrófától. Az informatikai veszélyeket azonban alábecsülik.

TOVÁBB >
Karrier Híd: átverés vagy gondoskodás?
2012. február 16.

A szakszervezet szerint átverés a Karrier Híd program, a kormányzat viszont úgy véli: a versenyszféra fel tudja szippantani majd a közszolgálatból elbocsátott több mint 6700 embert.

TOVÁBB >
A cégek felének sincs honlapja
2012. február 15.

Bár az internet már most is jelentős forgalmat hoz Magyarországon, van még hova fejlődniük a cégeknek.

TOVÁBB >
Ennyit keres egy csúcsmenedzser
2012. február 15.

Óriási eltérések, kilengések és hagyományőrzés tapasztalható a hazai felső vezetők bérezésében. Egy marketingigazgató majdnem kétszer annyit keres, mint egy IT-igazgató.

TOVÁBB >
Mi lesz, ha Orbánék beadják az egykulcsost?
2012. február 15.

Még nem tudni, be kell-e áldozni az IMF megállapodás oltárán az egykulcsos adózást, de nem kizárt. A pártokat kérdeztük, mit javasolnának helyette.

TOVÁBB >
Túl nagyra nőtt az Apple
2012. február 15.

Az amerikai tőzsdepiacot is beárnyékolja az Apple ereje, mint szellemesen írják, már nem lehet az almát az almával (apple-to-apple) összehasonlítani. A megoldás: kirakhatják a céget a tőzsdei indexkosárból.

TOVÁBB >
Elrendelték a Malév felszámolását
2012. február 15.

Az erről szóló végzés kedden jelent meg a Cégközlönyben. A rendkívüli moratóriumot 90 nappal meghosszabbították.

TOVÁBB >
Magyarországgal tárgyal a Gazprom
2012. február 15.

Az orosz Gazprom folyamatosan tárgyal magyar partnereivel a 2015-ben lejáró, hosszú távú gázimport szerződés meghosszabbításáról - írja a szerdai Világgazdaság.

TOVÁBB >
Amikor az adóhivatal vall az adóhivatalnak
2012. február 15.

Legkésőbb szerdán dönthetünk úgy, hogy az adóhatóságot kérjük meg, készítse el személyijövedelemadó-bevallásunkat.

TOVÁBB >
Továbbra is mélyrepülésben az építőipar
2012. február 15.

Kevesebb új szerződést kötöttek 2011-ben az építőipari vállalkozások, mint egy évvel korábban, írja a KSH, s az áraik is alig emelkedtek.

TOVÁBB >
Hamarosan megcsúszhat a benzin ára
2012. február 15.

Az Egyesült Államok bekeményített, Irán azonnali katonai akcióra számíthat, ha betartja ígéretét és lezárja a Hormuzi-szorost. A benzines kanna sorsa nincs biztonságban.

TOVÁBB >
XX. Magyar Innovációs Nagydíj
2012. február 14.

31 pályázat érkezett az Innovációs Nagydíjra, s március végén lesz az ünnepélyes díjátadó.

TOVÁBB >
Boltbezárási hullám jön
2012. február 14.

A növekvő fogyasztói árak és a csökkenő kereslet miatt minden 25. üzlet bezár az idén - állítja elemzése alapján a Dun & Bradstreet.

TOVÁBB >
Lassult az ipari termelés
2012. február 14.

Az ipari termelés volumene az előző év azonos időszakához viszonyítva 2011 decemberében 2,1 százalékkal emelkedett.

TOVÁBB >
„Budapestet itt és most megállásra kell késztetni”
2012. február 14.

Az egyéni munkavállalók szabad mozgásának korlátozása sérti az európai polgárok egyik legfontosabb alapjogát ” – véli az Európai Bizottságnak írt levelében a Hallgatói Önkormányzatok Európai Szövetsége (ESU).

TOVÁBB >
Imádjuk a csokit!
2012. február 13.

A gyenge január után erőteljes fellendülés várható februárra a csokiiparban. A gyártók egyedi csomagolásokkal és kiszerelésekkel készülnek Valentin-napra.

TOVÁBB >
Jelentős változások a havi bevallásban
2012. február 13.

Ma először kell az új adótörvény szerint bevallani és befizetni a bérhez kapcsolódó havi közterheket. Nem árt figyelni, sok a változás.

TOVÁBB >
Újabb elbocsátási hullám jön?
2012. február 13.

A vállalkozások inkább növekvő, mint csökkenő árbevételre számítanak. Ennek ellenére nagyon sokan terveznek létszámcsökkentést – áll a GKI legfrissebb elemzésében.

TOVÁBB >
Veszélyes lehet a munkahelyi szerelem
2012. február 13.

A dolgozók csaknem 40 százaléka randevúzott már munkatárssal, sőt a harmaduk a kollégájával kötött házasságot - áll egy amerikai felmérésben.

TOVÁBB >
Mennyit keres egy diplomás?
2012. február 13.

2012-ben már nemcsak az lesz az egyetemválasztás alapja, hogy milyen tantárgyak, szakterületek tetszenek a diáknak, hanem azt is át kell gondolnia, a megszerzett diploma valós értékkel bír-e a munkaerőpiacon.

TOVÁBB >
Sokkolta új fizetésük a dolgozókat
2012. február 13.

A munkavállalók "fekete hétfőjéről" beszéltek szakszervezeti vezetők. Sok cég nem emelte a bért, amelyek viszont igen, ott a kompenzáció késése okozhatta a nettóbér-csökkentést.

TOVÁBB >
Kedden szégyenpadra kerül Magyarország
2012. február 13.

Felkerültünk az Európai Unió legsebezhetőbb gazdaságait felvonultató új listára, amelyet Oli Rehn uniós pénzügyi biztos fog bemutatni kedden Strasbourgban.

TOVÁBB >
Lelépnek Matolcsy jó fiúi
2012. február 13.

Nem vitt messzire a multik jókra és rosszakra osztása - a Nokia-leépítés tanulságai.

TOVÁBB >
Öt napja maradt Orbánéknak
2012. február 13.

A hét végéig kell elküldenie válaszát a kötelezettségszegési eljárásokra a magyar kormánynak.

TOVÁBB >
Orbán keresi az emeltyűt
2012. február 13.

A miniszterelnök az Országgyűlés tavaszi ülésszakának első ülésnapján azt mondta: minden akadály elhárult az elől, hogy Magyarország csatlakozzon az uniós fiskális szerződéshez.

TOVÁBB >
Így kormányozták a magyar gazdaságot
2012. február 12.

1998 és 2005 között volt a magyar gazdaságpolitika aranykora, előtte s utána sorjáznak a tragikus tévedések – írja Gazdag László egyetemi docens lapunknak készített átfogó esszéjében.

TOVÁBB >
Ezrek tüntetnek Görögországban az IMF ellen
2012. február 11.

Görögország több nagyvárosában ezrek tüntettek szombaton a kormány által hajnalban jóváhagyott gazdasági mentőcsomag, az EU-val és az IMF-fel kötött megállapodás ellen tiltakozva.

TOVÁBB >
Mit kell tudni a csoportos leépítésekről?
2012. február 10.

Csoportos létszámleépítés esetén felmondhat a cég a dolgozóknak, de közös megegyezéssel is távozhatnak. Végkielégítés csak az első esetben jár. A munkaügyi központ tanácsadóként is részt vehet a folyamatban.

TOVÁBB >
Ennyit buktunk az IMF elzavarásán
2012. február 10.

Íme, mekkora károkat okozott Magyarországnak az IMF elutasítása, a gazdaságpolitikai hibák, a jogbizonytalanság, a kiszámíthatatlanság.

TOVÁBB >
Hogyan lehet munkahelyeket teremteni?
2012. február 09.

Biztonságos, ám rugalmas munkakörökkel, normálisan megfizetett részmunkaidős állásokkal, a feketemunka visszaszorításával lehetne munkahelyeket teremteni. Talán egymilliót is.

TOVÁBB >
A görögök szorítanak még egyet magukon
2012. február 09.

Százharmincmilliárdos az újabb megszorító csomag.

TOVÁBB >
A wellness-szállodáknak jól ment
2012. február 09.

A belföldi vendégforgalom csökkent, és összességében kismértékű visszaesés volt a szállodai forgalomban, kivéve a wellnesseket.

TOVÁBB >
Márciusig kaptak haladékot a cégek
2012. február 08.

550-600 ezer működő vállalkozást érinthet a kötelező regisztráció és a kamarai hozzájárulás. A határidő márciusban telik le. Aki nem fizet, attól az adóhatóság hajtja majd be a díjat.

TOVÁBB >
Nőtt a külkereskedelmünk
2012. február 08.

2011-ben több mint 10 százalékkal nőtt a külkereskedelmi termékforgalom – áll a KSH legfrissebb adataiban.

TOVÁBB >
A tücsökevés nem javítja a hangulatot
2012. február 07.

A csapatépítő próbatételek nem javítják a munkavégzést, sőt, inkább csak elcsigázzák a dolgozókat – derül ki egy tanulmányból.

TOVÁBB >
75 napot kell várni az áfa kiutalására
2012. február 07.

A szigorodó áfa-visszatérítési szabályok kedvezőtlenül érintik a vállalkozásokat. Február 1-jétől 30, 45 nap helyett fő szabályként 75 napot kell várniuk a pénzükre.

TOVÁBB >
Lassan magára talál az ipar
2012. február 07.

Tavaly decemberben 2,1 százalékkal (munkanaphatástól megtisztítva pedig 6,7 százalékkal) emelkedett az ipari termelés volumene az előző év azonos időszakához viszonyítva – közölte a KSH.

TOVÁBB >
Nyakunkon az újabb csődhullám
2012. február 07.

Biztosra vehető, hogy 2012-ben minden korábbinál nagyobb cégbedőlési hullám söpör végig az országon.

TOVÁBB >
Nem a munkahelynek tanulunk?
2012. február 06.

Az oktatáskutató szerint nem lehet megállítani a felsőoktatás tömegesedését, ráadásul ez nem is biztos, hogy rossz dolog. És az sem egyértelmű, hogy a munkaerőpiacnak tanulunk-e.

TOVÁBB >
ILO: jogot sért a Munka törvénykönyve
2012. február 06.

Uniós jogba és nemzetközi egyezményekbe is ütközik az új Munka törvénykönyve az ENSZ munkaügyi szervezete szerint.

TOVÁBB >
Varga látja a fényt az alagút végén
2012. február 04.

A Miniszterelnökséget vezető államtitkár fellendülést vár 2012 második felétől.

TOVÁBB >
Több mint egymillió adóadós
2012. február 04.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) 2.215 milliárd forintos adósságot tart számon.

TOVÁBB >
Beteg a rendszer
2012. február 04.

Tavaly 1.200 orvos kért külföldi munkavállaláshoz igazolást.

TOVÁBB >
Adósnyílvántartás teljes körűen
2012. február 03.

A Központi Hitelinformációs rendszer tavaly októbertől a lakossági hitelszerződések tekintetében teljes hiteladós-nyilvántartásként működik, az ott rögzített adatok egy részének lekérdezéséhez azonban az adós hozzájárulása is kell.

TOVÁBB >
Világhír lett a Malév-csőd
2012. február 03.

A nagy nemzetközi lapok is beszámolnak a Malév leállásáról. Van, aki szerint az eset a magyar gazdasági válság újabb tünete.

TOVÁBB >
A Malév sorstársai
2012. február 03.

Illusztris társaságba került a Malév, bukott társai között olyan patinás nemzeti légitársaságok találhatók, mint a Swissair, a  Sabena vagy az Alitalia.

TOVÁBB >
Jön a Félszbuk?
2012. február 02.

Az Országos Mentőszolgálat főigazgatója "Facebook-szabályzatot" alkotott. Az ügyvéd szerint jogosan, de minden beállítás kérdése.

TOVÁBB >
Tőzsdésített jegyrendszer
2012. február 02.

Élelmiszerutalványból fogorvosi kezelés lehet, ha a papír bekerül az utalványtőzsdére.

TOVÁBB >
Az egészséges dolgozóval jól jár a munkaadó
2012. február 02.

Az idei évtől a munkáltatók adómentes juttatásként adhatják dolgozóiknak a visszavásárlási értékkel nem rendelkező egészségbiztosítást.

TOVÁBB >
Megszabadulhatnánk az államadósságtól
2012. február 02.

Egy kitűzött célhoz sem kerültünk közelebb azok közül, amiket a kormány meghirdetett, s a piacok bizalmát is elvesztettük. Ideje fordítani a sorsunkon.

TOVÁBB >
?Cafeteria: a munkáltatók fele csökkenti a juttatásokat
2012. február 01.

Kevés cég szünteti meg a cafeteriát, de a tavalyinál átlagosan 15,3 százalékkal kevesebb béren kívüli juttatást kaphatnak a dolgozók.

TOVÁBB >
Jön a többet ésszel Orbán-politika
2012. február 01.

A Heti Válasz szerint az országértékelő beszédben is érzékelhető lesz az irányváltás.

TOVÁBB >
Bíróság előtt Sólyom „kitiltása”
2012. február 01.

Az Európai Bíróság szerdán tárgyalja Sólyom László 2009-es„kitiltásának” ügyét Szlovákiából.

TOVÁBB >
Nőtt a külkereskedelmünk
2012. február 01.

Az export volumene 7,9, az importé 4,5 százalékkal nőtt 2011 novemberében az előző év azonos időszakához képest - közölte a KSH.

TOVÁBB >
Mi lesz az IMF-döntés után?
2012. február 01.

Minden hazai kormányzati megnyilvánulás arra utal, hogy Magyarország meg szeretne egyezni az IMF-fel és az Európai Unióval. Örömteli, ha így lesz, ám ekkor kezdődik az igazi munka: ki kell találni az életképes és fenntartható Magyarországot.

TOVÁBB >


Gazdasági hírek archívum
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011