Videógaléria
2012.10.31.
Készen állnak a változásra a döntéshozók?
Globálisan tizenhatodik éve, Magyarországon második alkalommal térképezi fel a legmeghatározóbb cégek vezérigazgatóinak véleményét a világ vezető pénzügyi tanácsadó cége, a PwC. A PwC Magyarországi Vezérigazgató Felmérés többek közt arra keresi a választ, hogyan látják a vállalatok első számú döntéshozói cégük, iparáguk és az általános üzleti közeg lehetőségeit, kihívásait, problémáit. Az idei felmérés fókuszában az áll, hogyan készítik fel a vezetők cégüket a rendkívül bizonytalan világgazdasági környezetre, illetve miben változtatnak ők maguk saját vezetői magatartásuk, stílusuk terén. A felmérés szakmai partnere a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége (MGYOSZ).
2011.10.05.
Az MGYOSZ 10 millió forinttal támogatta a felsőzsolcai iskola épületének újjáépítését
A Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége (MGYOSZ) 10 millió forinttal járult hozzá a felsőzsolcai általános iskola tornatermének felújításához, míg a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat 2,5 millió forint értékű ajándékkal, valamint gyermekprogramokkal egészítette ki a munkaadói szövetség támogatását. Az intézményben a 2010-es árvíz komoly károkat okozott, az épület használhatatlanná vált. A helyreállítási munkák az MGYOSZ anyagi segítségével, a Gyermekmentő Szolgálat koordinációs és anyagi szerepvállalása mellett valósultak meg.
2011.05.27.
Innováció nélkül nincs fejlődés
Dr. Futó Péter, az MGYOSZ elnöke, a BUSINESSEUROPE alelnöke az innováció és a K+F ösztönzésének szükségességéről nyilatkozik.
2011.05.26.
A vállalatok fejlődésének feltételei az MGYOSZ és a BUSINESSEUROPE szerint
Dr. Futó Péter szerint az európai gazdasági versenyképesség alapfeltétele, hogy egyszerűsítsék a kockázati- és magántőke-befektetésekre vonatkozó szabályozásokat, illetve a bürokratikus rendszereket.
2011.03.02.
Philippe de Buck budapesti látogatásának tanulságai
Philippe de Buck (BUSINESSEUROPE főigazgatója) budapesti látogatásának tanulságairól és a K+F európai és hazai jelentőségéről beszél Dr. Futó Péter, az MGYOSZ elnöke.
Videógaléria Archívum

« Vissza az előző lapra

Vissza a lap elejére »