Hírek
Tapasztalatcsere a felnőttképzésről
2004. szeptember 30.

A francia szakképzési szakemberek magyarországi látogatásának részeként humán-erőforrás gazdálkodással foglalkozó és oktatási vezetőkkel találkoztak az MGYOSZ székházában.

TOVÁBB >
Ülést tartott az MGYOSZ elnöksége
2004, szeptember 22.

Az MGYOSZ elnökségi ülésén Stumpf István volt kancellária miniszter elemezte a belpolitikai helyzetet.

TOVÁBB >
Bizottsági ülés a felnőttképzésről
2004. szeptember 20.

Az MGYOSZ Oktatás és Képzési valamint felsőoktatási Bizottság ülésén Bihall Tamás FMM miniszteri biztos tájékoztatót tartott a felnőttképzésről, ezen belül a vállalati képzés helyzetéről és a várható változásokról.Rési Tibor, az EU Szakképzési Tanácsadó Bizottság tagja, Váradi Béla, az Országos Felnőttképzési Tanács tagja és Csányi Lászlóné, az MGYOSZ szakképzési és oktatásiigazgatója az oktatás képtzéssel kapcsolatos új MGYOSZ feladatokról, programokról referált a bizottságnak.

TOVÁBB >
Az Országos Érdekegyeztető Tanács ülése
2004. szeptember 13.

Ülésezett az Országos Érdekegyeztető Tanács

A munkaadói oldal résztvevői egységesen elfogadták a Széles Gábor, MGYOSZ elnök által ismertetett észrevételeket, amelyeket a szövetség szakértői dolgozutak ki a PM és az IM közös előterjesztéséhez az adókról, járulékokról és egyéb költségvetési befizetésekről szóló törvények 2005. évre vonatkozó módosításáról. A munkaadói oldal képviselőihez eljuttatott írásos anyagot teljes terjedelmében közöljük Közlemények fejezetünkben.

TOVÁBB >
Megállapodás az Ágazati Párbeszéd Bizottságok működéséről
2004. szeptember 9.

Az Ágazati Párbeszéd Bizottság olyan intézményről van szó, amelynek tevékenysége túlmutat a kormányokon. A munka világának szereplői mind érdekeltek az új fórum hosszú távú működésében.

TOVÁBB >
Párbeszéd a gazdaságról
2004. szeptember 8.

Széles Gábor, az MGYOSZ elnöke is részt vett azon a megbeszélésen, amelyet Gyurcsány Ferenc, kormányfő jelölt hívott össz 2004. szeptember nyolcadikára.

TOVÁBB >
A Gazdaság és Tudományok Háza
2004. szeptember 8.

Széles Gábor az MGYOSZ elnöke sajtótájékoztatón jelentette be, hogy az MGYOSZ és az MTESZ létrehozta a Gazdaság és Tudományok Házát.

TOVÁBB >


Hírek archívum
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adatkezelési tájékoztató